Με την παρούσα ανάρτηση θέλουμε να αναδείξουμε το ταλέντο της μαθήτριας μας Β. Κακαζιάνη και να την ενθαρρύνουμε να συνεχίσει περαιτέρω την ωραία της προσπάθεια και ευελπιστούμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για τους συμμαθητές της, έτσι ώστε να ανακαλύψουν κι' αυτοί τα δικά τους δημιουργικά ταλέντα και χαρίσματα.

Στην συνέχεια, παρουσιάζεται η μαθήτρια μας μέσα από τα δικά της λόγια...

 

"Νεκρή φύση"

Ο πίνακας αυτός ονομάζεται "Νεκρή φύση". Στο μεγαλύτερο μέρος του πίνακα κυριαρχούν σκούρα χρώματα τα οποία δημιουργούν μια μελαγχολία σ' αυτόν που τον παρατηρεί. Σε μερικά σημεία όμως υπάρχουν και πινελιές με ανοιχτά χρώματα που προσδίδουν αισιοδοξία και ηρεμία. Τα ρόδια συμβολίζουν τη γονιμότητα και την αναγέννηση.

 

"Χειμερινό τοπίο"

Ο πίνακας αυτός παρουσιάζει μια γωνιά του χειμώνα και πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην περίοδο των Χριστουγέννων. Υπάρχει ποικιλία χρωμάτων, αλλά αυτό που κυριαρχεί είναι το λευκό.

 

 

"Φθινόπωρο"

Αυτός ο πίνακας ήταν ο πρώτος που έφτιαξα. Επειδή άρεσε στους φίλους μου έφτιαξα άλλους δύο ίδιους και τον έναν τον χάρισα στον κολλητό μου. Οι πίνακες αυτοί έχουν το ίδιο θέμα, αλλά έχουν διαφορετικά χρώματα. Ο ένας είναι ζωγραφισμένος με σκούρα χρώματα, ενώ ο άλλος με φωτεινά που δίνουν ζωντάνια και χαρά στο έργο.

 

 

 

 

Αυτός που με βοήθησε να ξεκινήσω να ζωγραφίζω τους δικούς μου πίνακες ζωγραφικής ήταν η νονά μου. Της αρέσει πολύ η ζωγραφική και δημιουργεί καταπληκτικά έργα. Ακόμα με βοήθησε και μία δασκάλα, η οποία μου έμαθε αρκετά πράγματα.

Μου αρέσει πολύ όταν ζωγραφίζω γιατί ξεχνιέμαι και αφοσιώνομαι μόνο σε αυτό που δημιουργώ. Είναι διασκεδαστική και ιδιαίτερη τέχνη. Ακόμα πιστεύω πως είμαι πολύ τυχερή που έχω την ευκαιρία να ζωγραφίζω τους δικούς μου πίνακες και να μαθαίνω τεχνικές, οι οποίες είναι χρήσιμες για ένα έργο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RSS
nekri_fysi
nekri_fysi
Detail Download
heimerino_topio
heimerino_topio
Detail Download
autumn1
autumn1
Detail Download
autumn2
autumn2
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery
 
/